Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VisuReal Master- A pontosság mestere

VisuReal Master- A pontosság mestere
A látszerész szakmában régebben (és helyenként még napjainkban is) kézi feljelölést alkalmaztak a szemüvegek pontosabb elkészítéséhez.

Boltunkban már modernizáltuk ezt az eljárást egy táblagép használatával, de a precízebb eredmény elérése érdekében még tovább fejlődtünk, így a professzionális eszközök legújabb generációját használjuk, a VisuReal Master-t. A készülék 6 HD kamerából álló intelligens rendszer, aminek köszönhetően
valósághű 3 D-s értékelést végez. Ennek eredményeként olyan értékeket kapunk, amivel az egyedi paramétereket figyelembe tudjuk venni és személyre szabott tanácsadást adhatunk. A komoly műszaki háttér ellenére rendkívül egyszerű a felhasználás.
Vásárlóinknak csak a szuper lapos kialakítású tükör elé kell állni. A tükör közepén led fényekből álló sor villan fel, majd egy fehér villanás is követi. Még 1  percet sem vesz igénybe és megkapjuk a lehető legpontosabb csiszolási vparamétereket.
A szemüveg megrendelésében látszerészeink és optometristáink segítenek és végül a VisuReal Master méréseit figyelembe véve készül el az Ön tökéletes terméke.

Az oldal tetejére