Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Motoeye

Mire nyújt megoldást a MOTOEYE?

A hagyományos szemüvegkeretek gyakran csak problémát jelentenek a motoros bukósisakban. Csak nehezen vagy egyáltalán nem lehet behelyezni őket a sisakba, száruk nyomja a fület, ami akár rövidtávon is kényelmetlen és balesetveszélyes lehet. A MOTOEYE márka termékei erre nyújtanak tökéletes megoldást.

A MOTOEYE keretek speciális szárai lehetővé teszik a kényelmes bukósisakos viseletet, továbbá a cserélhető normál szárral utcai viseletre is alkalmasak.

Hogyan lehet kicserélni a szárakat?

A frontok cafni részén kialakított csatlakozó segítségével a szárakat könnyedén ki lehet cserélni. A szár kihúzásához nyomjuk be a csatlakozó belső oldalán található biztosító stiftet. A behelyezéshez pedig toljuk be a szár végét a csatlakozóba, amíg a stift a helyére nem pattan.

Fontos, hogy figyeljünk a szárak belső oldalán található „R” (jobb) és „L” (bal) jelzésekre és ne cseréljük fel a két oldalt. A speciális szár oldalán kialakított élek, mindig kifelé nézzenek a „szárny” csúcsa pedig felfelé, ahogy a termékképeken is látható.

Hogyan kell viselni?

A speciális sisakos szárat kifejezetten bukósisakos viseletre tervezték, így a szemüveget ezekkel a szárakkal nem lehet bukósisak nélkül használni. Erre a célra az utcai szárak a megfelelők.

Ahhoz, hogy a sisakos szár rendeltetésszerűen működjön, megfelelő méretű és minőségű bukósisak szükséges, ami jól illeszkedik a viselője fejére.

A speciális sisakos szár, bukósisakos viseletre lett tervezve. A szemüveg ezekkel a speciális szárakkal bukósisak nélküli viseletre nem alkalmas! Néhány esetben, ha pl. a halántékon nincs, vagy csak nagyon rövid a haj, fennmaradhat a szemüveg, de ez nem elvárás a terméktől. Erre a célra az utcai szárak valók. Ebben az esetben a halánték és a sisak szivacs közé becsúsztatott speciális szár külső oldalán kialakított élek, belemélyednek a sisak szivacsba, így rögzítve a keretet.

Rendezés:
Az oldal tetejére