Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Környezetünk megismerését, szépségének élvezetét főként szemünk teszi lehetővé. Segítségével fogjuk fel a külvilágból érkező fényingereket.

Optikánk minden esetben a minőségi látásra törekszik, hogy élvezni tudjuk a körülöttünk lévő színes világot. Az optika neve a kristálytiszta látásra utal. Optikánk azért jött létre, hogy kimagasló és speciális termékeit és szolgáltatásait élvezhessék a kedves vásárlók. Új üzletünkben széles áruválasztékkal, barátságos környezetben és színvonalas kiszolgálással várjuk Vásárlóinkat. Diplomás optometrista és szemorvos várja computeres látásvizsgálatra!

 

Dr.Tóth Georgina Zsófia

Felsőfokú szakirányú tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen folytattam, ahol 2008-ban végeztem, majd a rezidensképzés után 2013-ban szakvizsgáztam. A klinikai évek alatt a szemészet szinte minden szegmensével megismerkedtem, de valahogy mindig a gyerekeknél kötöttem ki. Többnyire a Klinika gyermekosztályán és gyermekszemészeti ambulanciáján dolgoztam és rendszeresen láttam el konzíliáriusi feladatokat az Egyetem Gyermekklinikáin is. Mindemellett az ügyeleti ellátásban is folyamatosan jelen voltam, valamint az orvos – és fogorvostan hallgatók oktatását is végeztem. Számos alkalommal vettem részt hazai és külföldi konferenciákon hallgatóként és előadóként egyaránt.

A szakvizsga megszerzése után pár évvel más oldalról is megismerkedtem a gyerekek világával. Gyakorló szülőként, mint 2 kislány anyukájaként is még inkább tisztába kerültem azzal, nagyon fontos a szülőkkel való megfelelő kommunikáció! Sok esetben más lehet fontos az anyai-apai szívnek, mint az orvostudománynak.

Hegedüs Anikó

A látszerészet elméleti alapjait 2003-tól kezdtem tanulni a Szász Ferenc Kereskedelmi Szakiskolában, a gyakorlati időmet pedig az Ofotért boltjaiban és a központi műhelyben töltöttem. Remek tanáraimnak köszönhetően sok hasznos tudást és szakmai tapasztalatot gyűjtöttem. Az iskola elvégzése után először az Optiris optika, majd a Vision Express boltjaiban dolgoztam, különféle munkakörökben.

Időközben elvégeztem a Semmelweis Egyetem optometriai szakát. Itt az egyetemi gyakorlati idő alatt több neves kórház szemészeti osztályát is megismerhettem, további szakmai tapasztalatokat gyűjtve. Végül diplomás optometristaként (látásvizsgáló) fejeztem be az egyetemi képzést. 2015-től pedig a Kristályvirág Optikában dolgozom.

Célom az eddig megszerzett szaktudásom alapján a hozzám betérő kedves páciensek teljes körű minőségi kiszolgálása. Legyen szó szemüveg felírásáról vagy kontaktlencse illesztéséről, illetve a páciensek kontrollvizsgálatáról, szem állapotának nyomon követéséről.

Bai Krisztina

A szakma alapjait 1995-ben a Fotex Optika szalonjaiban kezdtem megismerni, majd a frissen induló Vision Expressben folytattam látszerészeti munkámat. Közben elvégeztem a szakirányú iskolai tanulmányokat is. Az optometrista diplomám megszerzése után mindennapi munkám része lett a látásélesség vizsgálata, ellenőrzése. Az évek alatt összegyűlt tapasztalataimat 2019 nyara óta a Kristályvirág Optikában kamatoztatom!

Iskoláim: Diplomás optometrista: Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar, optometrista szak.

Szakmai képesítés: Szász Ferenc Kereskedelmi Szakközépiskola és Szakmunkásképző, látszerész és fotócikk kereskedő

Motivációm: szeretek emberekkel foglalkozni. Célom az egyénre szabott, legmegfelelőbb korrekciós eszköz kiválasztása, a legprecízebb szemüveg elkészítése.

Dani Katalin

A látszerészet világába 2002 decemberében csöppentem, amikor az Ofotért veszprémi üzletében kezdtem el dolgozni. A szakma azonnal magával ragadott! Nagy örömmel töltött el, amikor lehetőséget kaptam a látszerész iskola elvégzésére és így 2006 óta képesített látszerészként végezhetem ezt a csodálatos hivatást. Az Ofotért után 2010-ben először a Tesco Optika csapatát erősítettem, majd a megszerzett tudásomat 2015 tavasza óta a Kristályvirág Optikában kamatoztatom.

Célom a felírt szemüvegek lehető legprecízebb elkészítése az egyéni igények és a szakmai előírások figyelembevételével. Mindent megteszek a vásárlóink magas szintű kiszolgálásáért és a minőségi látásélmény eléréséért!

Iskolai végzettségeim:

– Szász Ferenc Kereskedelmi Szakközépiskola és Szakiskola /52 5286 01 Látszerész és fotócikk-kereskedő/

– Somogyi TISZK Közép- és Szakiskola Nagyatádi Szakképző iskolája /51-100 Képesített kereskedő/

 

 

 

 

Bejelentkezési lehetőség telefonon vagy személyesen a helyszínen.

Optikánkban való Virtuális sétához kérjük kattintson ide!

 

 

Optikánkban az alábbi fizetési lehetőségek vehetők igénybe:


- Készpénz,
- Bankkártya/Hitelkártya,
- Különböző egészségpénztári kártyák,
- Különböző SZÉP kártyák,
- Utalványok,
- Szemüveghitel (részletes tájékoztatásért keresd munkatársainkat)

Online keret vagy szemüvegrendelés esetén:

- Utánvét,
- Banki átutalás,
- Bankkártyás fizetés (OTP Simple Pay)

Az oldal tetejére