Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyermek szemüvegkeretek

Nagy fejtörést okozhat a szülő számára, hogy mit tegyen, ha a csemetének rendszeresen fáj a feje, hunyorog, túl közel ül a tévéhez, vagy arra panaszkodik, hogy homályosan lát. Ilyenkor célszerű minél hamarabb felkeresni egy szemész orvost vagy egy optometristát.

Milyen legyen a gyermekszemüveg?

Először is fontos a megfelelő illeszkedés: a keret ne legyen se túl széles, se túl keskeny. Fontos, hogy ne nyomja a gyermek orrát, se a füleit. Vannak állítható szárú, rugalmas szemüvegkeretek, melyeket könnyen a gyerek fejéhez lehet igazítani.

Vegyük feltétlenül figyelembe, hogy a gyermekek aktívak és mozgékonyak, így a strapabíróság fontos tulajdonsága a gyerek szemüvegkeretnek. Olyan anyagból készült keretet válassz, ami ellenáll a sérülésnek és az ütéseknek. Fontos a tisztíthatóság is, mivel a gyerekek sokszor koszos kézzel fogják meg a keretet és a lencsét. Olyan bevonatra lesz szükséged, ami ellenáll a karcolásoknak és egyben könnyen tisztítható. A megfelelő lencsetípus, például az egyedi lencsék vagy a vékonyított lencsék segítenek megkedveltetni a gyerekkel a szemüvegviselést.

A gyerekeknek kényelmesnek kell érezniük a szemüveget, hogy hajlandóak legyenek hordani. Lényeges szempont, hogy a szemüvegválasztás során a gyerek kényelme és igényei kerüljenek előtérbe. Egy jól kiválasztott szemüvegkeret a megfelelő lencsével segíthet a gyermek látásának a javításában és önbizalmának növelésében.

Hogyan válassz gyermek szemüvegkeretet?

A Kristályvirág Optikában szakembereink segítségével gyerekjáték lesz a megfelelő szemüvegkeret kiválasztása és a tökéletes szemüveg elkészítése. Szakorvosunk és diplomás optometristáink magas szaktudással és kedvességgel állnak kis pácienseink és szüleik rendelkezésére. Széles választékunkból különböző színű és mintájú keretek közül választhattok, így biztosan megtaláljátok majd azt a szemüvegkeretet, ami jó is lesz a gyerekre és tetszeni is fog neki. Segítünk a gyereknek megbarátkozni új szemüvegével, hogy a mindennapjai részévé váljon, és legyen kedve büszkén viselni. Keress fel minket, ha gyanús számodra, hogy nem tökéletes a gyermeked látása: a Kristályvirág Optika szakembereivel meg fogjátok találni az ideális lencsét és gyermek szemüvegkeretet!

Rendezés:
Az oldal tetejére