Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garancia

+1év Garancia

A termék minőségi hibájára visszavezethető sérülés esetében 1 év garanciát vállalunk elkészült szemüvegére, melyet meghosszabbíthat további egy évvel .

 

MEGSÉRÜLT A SZEMÜVEGE?

Elsőként megnézzük, hogy a sérülésre vonatkozik-e a jótállási szavatossági kötelezettségünk. Amennyiben nem vonatkozik, megnézzük, hogy a szemüvege azonnal javítható-e. Ez a legegyszerűbb megoldás, mert csavar- és/ vagy orrtámasz csere esetén, amennyiben a javítás nem igényel új alkatrész beépítést, Ön a szemüvegét akár még aznap visszakaphatja.
Amennyiben a szemüveg javítása új alkatrész beépítést igényel, akkor néhány napon belül az eredeti megrendeléssel megegyező (ugyanolyan kerettípus, ugyanolyan lencsetípus és dioptria érték) szemüveget készítünk az Ön számára. Ekkor Ön az esetleges alkatrészcsere, szemüvegkeret- vagy lencsecsere vagy adott esetben az új komplett szemüveg (keret+lencse) kedvezmények nélküli vételárának 25%-át fizeti, a fennmaradó részt átvállaljuk, mely a becsiszolási díjra nem vonatkozik.

 

NINCS MEG A SZEMÜVEGE?

Lehet, hogy elveszett vagy csak éppen elfelejtette, hová rakta? Keresse fel  üzletünket és néhány napon belül kollégáink az eredeti megrendeléssel megegyező szemüveget készítenek az Ön számára.
Ebben az esetben költségkímélő megoldásként egyszeri 50%-os kedvezményt biztosítunk Önnek a +1év Garancia szolgáltatásunk keretében az elveszett szemüvege kedvezmények nélküli vételárából, mely a becsiszolási díjra nem vonatkozik.

Már akár pár forint napi költség mellett teljes biztonságban tudhatja szemüvegét.
A +1 év Garancia szolgáltatás keretében kínált kedvezményes javítási, csere és elvesztés esetén biztosított újravásárlási kedvezmények a vásárlástól számított 2 éven belül 1-1 alkalommal vehetők igénybe.
A +1év Garancia szolgáltatás bármely komplett szemüvegre igénybe vehető, legyen az választékunk legolcsóbb vagy akár legdrágább terméke. A szolgáltatás díja a vásárláskori, engedmények nélküli fogyasztói ár alapján kerül meghatározásra.

 

Segíthetünk?
Ha szemüvegével kapcsolatban bármilyen kérdése, esetleg problémája merülne fel, kérjük, keresse fel szaküzletünket vagy hívjon elérhetőségeink bármelyikén:
+3670/902-5876
+3629/744-883

Az ügyintézés meggyorsítása érdekében kérjük, hozza magával a vásárlásról szóló blokkot vagy számlát.

 

Az oldal tetejére