Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Optrisk Szemüvegbiztosítás

ISMERD MEG TE IS A SZEMÜVEGBIZTOSÍTÁST!

Gondolj bele abba, hogy csak egy rövid időre nincs kéznél a dioptriás szemüveged a napi munkavégzés során, vagy a kedvenc dioptriás napszemüveged, amikor is a tűző napon tartasz a gyermeked iskolája felé! A dioptriás szemüvegek hűséges társként kísérik végig az életünket mégis csak akkor figyelünk fel a hiányukra, amikor valamilyen káresemény kapcsán azok megsérülnek, eltűnnek, esetleg ellopják őket.

 A látásunk kincs, tartja a mondás. Tudtad, hogy a környezetünkből érkező információk 80%-át a szemünk segítségével érzékeljük? A CHUBB OPTRISK Szemüvegbiztosítása abban segít Neked, hogy a nálunk vásárolt új szemüveg véletlenszerű károsodása, harmadik fél általi szándékos rongálása vagy lopás és elvesztés kockázataira fedezetet nyújtson egy kárbiztosítási szerződés formájában.

 Ha bekövetkezik a kár, megtérítjük helyetted a fedezetbe vont szemüveg – annak gyártóját és modelljét illetően azonos vagy hasonló új – szemüvegre történő cseréjének önrésszel csökkentett költségét, így nagyon kedvező egyszeri biztosítási díj mellett gondoskodhatsz látásod folytonosságáról egy-egy bekövetkező káresemény kapcsán is!

A biztosítási díjat a Szemüveg vásárlásakor kell megfizetni a választott teljes (12 vagy 24 hónapos) biztosítási időszakra előre, tehát ennek értelmében egy egyszeri díjas szolgáltatásról beszélünk. A Szemüvegbiztosítás után fizetendő biztosítási díj külön sorban szerepel majd az Optika számláján. A biztosítási díj összege a megvásárolt új szemüveg értékétől és a választott biztosítási időszaktól függ. 

 

 

Az oldal tetejére