Magunkról

Hegedüs Anikó                   

2003-ban látszerész tanulóként kerültem a szakmába. Az Ofotért boltjaiban és központi műhelyében nagyon sok gyakorlati tudást és tapasztalatot gyűjtöttem. Majd az Optiris optikában dolgoztam, innen pedig a Vision Expresshez vezetett utam.

2015-től pedig a Kristályvirág Optikai csapatában dolgozok.

Iskolai végzettségeim:

  •          A Semmelweis Egyetemen szereztem diplomámat Optimetria szakirányon, ahol több kórházban is lehetőségem nyílt a szemorvosi munkák betekintésébe is.
  •          Szász Ferenc Kereskedelmi iskolában szereztem, mely látszerész és fotocikk –kereskedő.

Látszerész gyakorlatom mellett szereztem meg az optometrista (látásvizsgáló) képesítésemet az egyetemen, mely így együtt egy szélesebb körű rálátást biztosít az optikai szakmára.

Célom az eddig megszerzett szaktudásom alapján a hozzám betérő kedves páciensek teljes körű minőségi kiszolgálása. Legyen szó szemüveg felírásáról vagy kontaktlencse illesztéséről, illetve a páciensek kontrollvizsgálatáról, szem állapotának nyomon követéséről.

Dani Katalin                        

Az optika szakmába 2002 decemberében csöppentem, amikor az Ofotért berkeiben kezdtem el dolgozni Veszprémben. A szakma azonnal magával ragadott. Nagyon örültem, amikor lehetőséget kaptam a látszerész iskola elvégzésére. Így immáron 2006 óta képesített látszerészként végezhetem ezt a csodálatos hivatást.

2010 év végétől a Tesco Optika csapatát erősítettem.

2015 Áprilisától pedig a Kristályvirág Optika csapatát erősíthetem.

Iskolai végzettségeim:

–                    Szász Ferenc Kereskedelmi Szakközépiskola és Szakiskola /52 5286 01 Látszerész és fotócikk-kereskedő/

–                    Somogyi TISZK Közép- és Szakiskola Nagyatádi Szakképző iskolája

/51-100 Képesített kereskedő/

Célom a felírt dioptriák lehető legoptimálisabb elkészítése az egyéni igények és a szakmai előírások figyelembevételével. Ezáltal a vásárlóink magas szintű kiszolgálása a minőségi látásélményért.

Elérhetőségeink és Nyitva tartás:

Telefon: +36-70-902-5876, +36-29-744-883
H-P: 9:00 - 18:00
Szo: 9:00 - 13:00

Optikánk Képekben